4ος Διαγωνισμός Ελληνικών Τυριών

4ος Διαγωνισμός Ελληνικών Τυριών
 
 

LOGO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

DIAG PHOTOS

Στo πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Γάλακτος &  Τυριού στις 14, 15 και 16 Οκτωβρίου 2016 στο  Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, θα πραγματοποιηθεί ο 4οςΔιαγωνισμός Ελληνικών Τυριών

Στον 1ο, 2ο, 3ο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 135 επιχειρήσεις και 435 προϊόντα. Όσα τυριά διακρίνονται φέρουν το σήμα του βραβείου στη συσκευασία τους14, 15 και 16 Οκτωβρίου 2016 στο  Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, θα πραγματοποιηθεί ο 4ος Διαγωνισμός Ελληνικών Τυριών.

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν αύξησαν τις πωλήσεις των προϊόντων και αυτά  απορροφήθηκαν σε νέες αγορές. Όλα τα βραβευμένα προϊόντα θα προωθούνται σε διαγωνισμούς μαγείρων και διεθνών events γευσιγνωσίας.

 Πρόκειται για μια διοργάνωση, υψηλών προδιαγραφών, που στόχο έχει:

· Την ανάδειξη του πλούτου και της ποιότητας των ελληνικών τυριών στο καταναλωτικό και εμπορικό κοινό.

· Γνωριμία, προβολή και προώθηση των διαφορετικών κατηγοριών ελληνικών τυριών

· Ανάδειξη του καλύτερου τυριού ανά κατηγορία που ανήκει (Χρυσή φέτα, Χρυσή γραβιέρα κ.λπ.). διαφορετικών κατηγοριών ελληνικών τυριών.

Ο μοναδικός αυτός διεθνών προδιαγραφών διαγωνισμός οργανώνεται  για τέταρτη φορά. Οι γευστικές δοκιμές των δειγμάτων, που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό, θα γίνουν  από την ειδική κριτική επιτροπή αποτελούμενη από έμπειρους και καταξιωμένους σεφ και γευσιγνώστες. Κατά τις γευστικές δοκιμές το κάθε τυρί θα φέρει ειδικό κωδικό, χωρίς τη συσκευασία του, ώστε να διασφαλιστεί η ανεπηρέαστη απόφαση της κριτικής επιτροπής.

Τα τυριά που θα βραβευθούν μπορούν να φέρουν στη συσκευασία τους το μετάλλιο που κατέκτησαν.

Η απονομή των μεταλλίων θα γίνει το Σάββατο 15/10/16.

Ο 4ος Διαγωνισμός Ελληνικών Τυριών 2016, με τη δημοσιότητα και τις διακρίσεις που συνεπάγονται, αφορά όλα τα τυροκομεία και τις βιομηχανίες της χώρας, τα οποία δημιουργούν προϊόντα σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό  διεθνές περιβάλλον ποιότητας και γεύσης.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε με τους κωδικούς που εσείς πιστεύετε ότι μπορούν να σας φέρουν διακρίσεις.

Για κάθε συμμετοχή θα πρέπει, να αποστείλετε συμπληρωμένη τη Αίτηση Συμμετοχής στον 4Ο Διαγωνισμό Ελληνικών Τυριών.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

     

*Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα και κατεβάστε την αίτηση για τον διαγωνισμό Τυριού.

diagonismosnew

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

calendar1  calendar2  calendar3

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χορηγοι επικοινωνιας

Προγραμμα επικοινωνιας

Image 047

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…